Arany péniszgyűrű Exkluzív csiklóizgató vibrátor - arany színű

Arany péniszgyűrűk

Tartalom

  Exkluzív csiklóizgató vibrátor - arany színű Arany színű acél péniszgyűrű-kővel díszítve A termék nem található! Womanizer Premium - vízálló csiklóizgató piros-arany Péniszgyűrű használata, mérete, veszélyei. Vajon tényleg jobb a szex a péniszgyűrűvel? A termék nem kapható! Hangos mesejáték - Az arany virágcserép Az arany péniszgyűrű Womanizer Premium még csendesebb, még praktikusabb, mint elődje!

  Arany gésagolyók - Szexvitál - Szexvitál Szexshop Arany péniszgyűrűk. Péniszgyűrűk - Mandzsetták - Joy Department - Hungary Tartalom A csomagolás ajándékként is alkalmas Az elem része a csomagolásnak Termékleírás Ezt az elegáns vibrátort aranyozott kivitelben mintha csak a diszkrét örömszerzéshez tervezték volna.

  arany péniszgyűrűk

  A diszkrét mérete ellenére nagyon erős motort rejt magában! A vibrátor sima felületű, és alkalmas a csikló, a mellbimbók vagy az anális nyílás külső izgatásához, de belső hüvelyi stimulálásra is használhatja.

  A Rock Off töltény teljesen vízálló, így nemcsak a zuhany alatt játszadozhat vele, hanem akár a víz alá merülve is kényeztetheti magát. Az aranyozott töltényt tökéletesen arany péniszgyűrűk az elegáns csomagolás, ezért erotikus ajándéknak arany péniszgyűrűk tökéletesen megfelel. Az első használat előtt távolítsa el a papírt a táprekeszből, amely az akkumulátor és motor érintkezésének megakadályozására szolgál szállítás közben.

  arany péniszgyűrűk

  Síkosító és karbantartás Csak vízbázisú síkosítót használjon. A szilikon síkosító károsítja a szilikon arany péniszgyűrűk erotikus játékok felületétét.

  arany péniszgyűrűk

  Javasoljuk, hogy használat előtt és után a tisztításához erotikus segédeszközökre alkalmas fertőtlenítőt használjon. A sima felületek meleg szappanos vízzel is fertőtleníthetők. Az elem része a csomagolásnak. További a témáról.

  arany péniszgyűrűk