MEREVEDÉSI problémákra is! - [PÉNISZPUMPA ÉS MASZTURBÁTOR] merevedéssel eltűnik

Pénisz társak. Férfi nemi szervek – Wikipédia

Tartalom

  Az emberiség egyik nagy találmánya volt a társkereső oldalak létrehozása, amiknek a különböző fajtái rengeteg ember életét változtatták már meg, és terelték pozitív irányba.

  pénisz társak

  Sokan mégis félnek regisztrálni ezekre az oldalakra, ami mögött legtöbbször az önbizalomhiány áll. A New York Post arról írhogy ezen kétségbeesett emberek egy részén igyekszik segíteni egy új fejlesztésű applikáció, a dinky ONE. Mint az a nevéből is sejthető, az oldal azokat a férfiakat célozza meg, akiknek kicsi a péniszük. Elsőre azt gondolnánk, hogy ez valamilyen ízléstelen tréfa és felesleges gonoszkodás, de az alapító, David Minns szerint erről szó sincs.

  pénisz társak

  A kisebb pénisszel rendelkező férfiak kiléphetnek a komfortzónájukból. Mindenki azonnal megérti a helyzetet, így a párok a feszengés helyett koncentrálhatnak egymás megismerésére.

  Az oldalnak jelenleg 27 ezer felhasználója van, ennek 71 százaléka férfi, 27 százaléka nő és 2 százaléka transznemű. Péniszméret esetében a merevedéskor mért globális átlaghossz 14 centimétert jelent, Minns pedig büszkén mondta el, hogy tagjaik közül az összes férfi méretei az átlag alatt vannak.

  • Társak a péniszben Üdvözöljük újra itt!
  • Pénisz társak - Miért olyan kicsi az ókori férfiszobrok pénisze?
  • Gyenge merevedés és 28 éves vagyok
  • Pénisz társak Férfi vágyak: egyre népszerűbbek a transzszexuálisok
  • Ellenőrizetlen merevedésem van mit kell enni, hogy péniszem legyen, meghosszabbítja az erekciót gyógyszer nélkül pénisz standard cm-ben.
  • Miért ősszel rossz merevedés

  Az oldal a felhasználók lelkiismeretére bízza a regisztrációt, így senkitől nem kérnek bizonyítékot a méreteire vonatkozóan sőt, tiltás jár azért, ha valaki elkezdi magát mutogatni. A felhasználók jelenléte anonim, a regisztrációhoz már egy email cím is elég.

  pénisz társak

  Egy felhasználó szintén nyilatkozott a New York Postnak, és nem győzte dicsérni az oldalt. Ha kisebb mint az átlag, sokkal bonyolultabbá válik az ismerkedés. Sokkal jobb így, tiszta lappal, pénisz társak ismerkedni, akik viszont pénisz társak is tisztában vannak a helyzettel.

  Kiemelt kép: dinky ONE.

  Forrás: Thinkstock 2.